BLOND TO GO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 646 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Blond To Go. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 7:54 Elke keer als we daar bestellen, heerlijke verse broodjes, royaal belegd!
20 feb 2024 om 15:39 Bestelling kwam te vroeg. Gelukkig waren we nog net thuis.
16 feb 2024 om 12:49 Bestel altijd een Taco stokbroodje en crunchy chicken wrap en kan alleen maar zeggen het smaakt meer dan prima. Prijzen zijn ook in orde. Bezorgtijd zou iets sneller mogen maar dat is klagen op hoog niveau.
3 feb 2024 om 15:13 Toen ik bericht kreeg dat het 1,5u zou duren gebeld dat dat te lang was en ze gaven aan dat thuisbezorgd dat automatisch deed en het niet zo lang zou duren. Het duurde dus wel zo lang en dan ook nog de schuld ergens anders leggen.Pokebowl was waterig
28 jan 2024 om 14:19 Bestelling werd na 2 uur wachten bezorgd. Was wel de moeite waard qua eten , maar sorry denk niet dat ik nog s ga bestellen hier , vanwege t lange wachten
20 jan 2024 om 16:06 Heerlijk
18 jan 2024 om 10:19 Het was lekker en het was snel bezorgd en ik ben er blij mee.
11 jan 2024 om 14:58 Een bezorgd broodje was niet zoals besteld, maar dit werd keurig hersteld, top! Heerlijke broodjes.
31 dec 2023 om 13:31 2 uur gewacht. Hele andere saus op broodje. Niet naar de opmerkingen gekeken. En broodje taco was maar voor de helft met gehakt belegd.
21 dec 2023 om 13:24 Lekker
17 dec 2023 om 14:04 Hele lekkere broodjes, bezorgtijd was erg lang.
10 dec 2023 om 14:36 20-50 minuten levertijd.. kreeg een mail dat het 90 minuten zou zijn. Uiteindelijk toch binnen een uur geleverd. Eten was prima.